JackpotJoy bingo

spela bingospel online med JackpotJoy bingo
Mjukvara
Eget
Nedladdning/browser
nej/ja
Valuta
kronor
Sign-up bonus
1500kr
Signup bonus i %
100%
Min Insättning
100kr
Spelkrav (vs bonus)
x2
Gratis Bonus:
100kr

Fördelar JackpotJoy bingo

+ Mängder av jackpottar
+ Många ovanliga bingospel
+ Gratis bingo varje dag
+ Värvningsbonus
+ Snabba uttag

Nackdelar JackpotJoy bingo

- Svårt att hitta rätt i det stora utbudet

Gå till JackpotJoy bingo

JackpotJoy är det nyaste tillskottet när det gäller bingosajter som riktar sig till svenska spelare. JackpotJoy har länge varit den absolut största bingosajten i Storbritannien och nu har alltså vi svenskar möjlighet att ta del av denna bingosajts utbud av bingospel.

Varför ska du då välja JackpotJoy framför någon av de andra bingosajterna? Vi kan bland annat nämna den stora mängden progressiva jackpottar, det annorlunda utbudet av bingospel och de interaktiva chattspelen som tre mycket bra skäl.


Ägare och säte: JackpotJoy.se ägs och drivs av Gamesys Group Ltd. Licens för bingo har man genom Leisure Spin Ltd (Gibraltar).


Välkomstbonus: Omedelbart efter att du har aktiverat ditt spelkonto (genom att klicka på en länk i ett välkomstmail) får du en gratis välkomstbonus på 100 kronor. Använd dina gratispengar för att prova på spelen på JackpotJoy helt utan risk!


Alla nya medlemmar på JackpotJoy får också en bonus på sin första insättning på 100 procent upp till 1500 kronor. Omsättningskravet är minst sagt överkomligt. Du behöver bara omsätta bonusbeloppet två gånger för att ha möjlighet att ta ut bonuspengarna och eventuella vinster.


Bingospel: När det gäller utbudet av spännande bingospel är JackpotJoy i särklass. Här hittar du mängder av olika bingospel inom fyra kategorier, nämligen variantbingo, klassisk bingo, mönsterbingo och 90-bollars bingo. Om du har spelat bingo på nätet förut kommer du förmodligen märka att bingospelen på JackpotJoy skiljer sig mycket från de spel du hittar på andra bingosidor. Man har nämligen utvecklat helt unika bingospel, som inte finns någon annanstans på nätet.

Nio gånger per dag kan du spela gratis bingo på JackpotJoy. Prispotten per spelomgång är fina 500 kronor. På fredagskvällarna har du chansen att ta hem en Superjackpott på 250 000 om Fru Fortuna är med dig!


Chatt: Det är alltid liv och rörelse i chattrummen på JackpotJoy. Till stor del beror aktiviteten på att chattvärdarna är mycket aktiva med att erbjuda roliga och spännande chattspel. Skizza å Gizza, som är en form av Pictionary, är till exempel en favorit bland många spelare.


Andra spel: JackpotJoy erbjuder ett relativt stor utbud av egenutvecklade spelautomater och minispel. Många av spelautomaterna har progressiva jackpottar. Vill du ha chans att ta hem en vinst på över miljonen ska du absolut kika lite närmare på JackpotJoys casinoavdelning.


Support och kundservice: JackpotJoy har en svensktalande kundtjänst som är öppen mellan 09–21 alla dagar. Du kan använda ett gratis 020-nummer eller skriva ett e-postmeddelande direkt på sajten för att nå kundtjänst.Gå till JackpotJoy bingo >