Ladbrokes Bingo

ladbrokes bingo
Mjukvara
Virtue
Nedladdning/browser
nej/ja
Valuta
kronor
Sign-up bonus
200kr
Signup bonus i %
100%
Min Insättning
100kr
Spelkrav (vs bonus)
inga
Gratis Bonus:
nej

Fördelar Ladbrokes bingo

+ Säkra vinster
+ Dagliga jackpotts
+ Många specialerbjudanden

Nackdelar Ladbrokes bingo

- ingen gratis bonus

Gå till Ladbrokes Bingo

Ladbrokes Bingo är en del av det välkända brittiska spelbolaget Ladbrokes. Ladbrokes är ett av de största företagen för spel om pengar i världen. Vid ett besök i en engelsk stad hittar du en spelbutik för Ladbrokes i vart och vartannat gathörn. Företaget har erbjudit spel på nätet sedan 2000.


Ladbrokes Bingo är ett utmärkt val om du vill prova på bingospel som skiljer sig något från de varianter du vanligen hittar på de svenska bingosajterna. Du hittar till exempel mängder av bingospel med progressiva jackpottar.


Ägare och säte: Ladbrokes har sitt säte och sin licens i Storbritannien. Det gör att du inte behöver skatta för eventuella vinster.


Välkomstbonus: Ladbrokes har ingen gratis välkomstbonus, men du får en insättningsbonus på 200 procent på din första insättning, upp till 200 kronor. Det är inte nätets bästa bingobonus, men samtidigt behöver du inte bry dig om krångliga omsättningskrav. Du kan inte ta ut bingobonusen i reda pengar, men eventuella vinster kan du överföra till andra spelkonton eller ta ut till ditt bankkonto. Notera att du inte kan använda bonusen för att spela något av de ”games” som Ladbrokes Bingo erbjuder i sin bingoavdelning.


Bingospel: Ladbrokes Bingo erbjuder ett brett sortiment av bingospel. Här hittar du bland annat bingospel som No Lose Bingo, Deal or No Deal Bingo, Speed Bingo samt givetvis bingo med 90-, 85- respektive 75-bollars bingo. Många av bingovarianterna har stora progressiva jackpottar som bara ligger och väntar på att slå ut. Ett nytt bingospel påbörjas i princip varje minut, dygnet runt. Bingobrickorna kostar normalt mellan 1–10 kronor styck.


Chatt: Ladbrokes Bingo satsar mycket på att aktivera sina medlemmar i chattrummen. Du kan ställa frågor till de trevliga och hjälpsamma chattvärdar som finns tillgängliga i chatten mellan 11–23 varje dag. Då och då under dagen anordnar chattvärdarna även roliga chattspel med fina priser i potten.


Andra spel: Om du då och då vill spela andra spel än bingo har du alla möjligheter hos Ladbrokes. Du hittar ett imponerande utbud av alla tänkbara spel om pengar, till exempel casinospel, poker, vadslagning på sport samt lotto.


Support och kundservice: Även om Ladbrokes i grunden är en engelsk bingosajt behöver du inte vara orolig för att inte kunna få support på svenska. Du når den svenska kundtjänsten mellan 10–18 varje dag, antingen via telefon eller e-postRekommenderas!

Gå till Ladbrokes Bingo