Skraplotter

Skraplotter är ingen ny företeelse direkt, men det är först på senare år som skraplotterna på nätet har blivit populära. I dag kan man skrapa lotter på var och varannan spelsajt. Man behöver inte heller nöja sig med enkla skraplotter som liknar den klassiska Triss-lotten. På nätet kan man skrapa de mest fantasifulla lotterna. Vissa lotter är mer att likna med minispel där man som spelare får göra mer än bara välja skrapverktyg och skrapa bort den virtuella plasten.


Odds på skraplotter

Om man köper en lott i en vanlig spelbutik på stan, eller i en mataffär som säljer lotter, gör man en riktig förlustaffär. Visst, någon gång vinner man ju, men det är mycket sällan som drömvinsterna döljer sig bakom det skyddande plasthöljet på lotten. Det är helt enkelt så att det bara är en del av de summor som det köps lotter för som går tillbaka till spelarna. För Triss går till exempel bara 50 procent av intäkterna tillbaka till spelarna som vinster. Vi på Svenskbingoguide.com tycker inte att man ska nöja sig med detta!


På nätet är oddsen betydligt bättre. Givetvis är det inte alla intäkter som betalas tillbaka till spelarna, men det är mycket sällan som de spelsajter som erbjuder skraplotter behåller mer än tio procent av intäkterna. Det är vanligt att man som spelare får en så kallad återbetalningsprocent på en bra bit över 90 procent. Det innebär att man har större vinstchanser om man köper skraplotter på nätet än om man köper en skraplott i en spelbutik på stan.


Olika typer av skraplotter

På nätet kan man hitta skraplotter av alla de slag, från lotter med nio fält som ska skrapas (precis som en Trisslott) till lotter där man som spelare ska skjuta ner ballonger eller leta efter skattkistor.


Vissa av lotterna kostar så lite som en krona, medan andra kostar ungefär som en Trisslott. På de lite billigare lotterna vinner man normalt sett lite och ofta. På de dyrare lotterna har man ofta chans att ta hem vinster som innebär att man får en form av månadslön utbetald under många år.


Bekvämt och enkelt med skraplotter online

Det är många svenskar som verkligen uppskattar möjligheten att kunna gå till mataffären eller spelombudet och köpa sig en skraplott. Själva skrapandet omges sedan av rigorösa ritualer. Kaffet måste fram. Soffkuddarna måste ligga exakt rätt. Sedan måste man givetvis använda ett skrapverktyg som ger tur. Om man har denna inställning till skraplotter behöver man inte utnyttja möjligheten att skrapa lotter på nätet. Om man i stället vill förenkla sitt spelande, och dessutom ha större vinstchanser, är skraplotter online ett mycket bättre val. Man behöver inte ta sig till något säljställe för att köpa lotter. Det är bara att klicka på en skraplott på en spelsajt och börja skrapa. Faktiskt behöver man inte ens skrapa lotten själv. Man behöver bara klicka på en knapp med texten ”skrapa alla fält” eller liknande för att se om lotten är vinstgivande eller inte.